As one of the leading consulting firms, Accenture was keen to retain their current location when they embarked on a major renovation to comply with the new corporate guidelines.
The project required a design and logistic effort, as the renovation affected nearly 1200 sqm accommodation and had to be implemented while Accenture was operating.

ELE’s solution for the workplace floor involved “ opening up” the internal area of the enclosed office area ( 400 sqm) so that Accenture staff had access to natural light and view. Many offices and large workstations were removed the available space were converted to open meeting pods and touch down areas.
The totally new reception area has provided a number of meeting rooms and and supported facilities which overlookes the city view of Bangkok. The use of curved wall designed to open up the existing reception space creates a more dynamic approach to the new corporate guidelines design.